Am vaz’t acuş de dimineaţă o reclama pe mai multe posturi… e la Vodafone, ceva cu internet nelimitat, bla bla bla. Interesant e ca pentru clientii cu abonament (şi eu pe acolo), timp de două luni de zile, serviciul este gratuit.
Bun, hai să vedem ce şi cum, poate cere totuşi un tarif acolo, şi e scris atât de mic in colţul ecranului că doar Dumitru Dragomir ar putea să vadă scrisul. Intru pe site, ma uit… foarte trendy, ce sa zic… Vad reclama, maaare frumoasă, zic: e de bine, înseamnă că au uptade-at site-ul repede. Bineinţeles că o iau pe ghicite, sa ajung la oferta, CA NU AU LINK DIRECT PE PRIMA PAGINA.
Apoi incerc sa intru în contul meu. Cont care, fie vorba între noi, nu-i mai retin nici denumirea şi nici parola. No problem, zic, hai să-mi fac altul. Ei, dragii moşului, ghiciţi ce s-a întâmplat!
De o oră tot încerc şi nu se incarcă pagina.
Să-mi bag pula-n campania voastră, domnilor. Faceţi-vă-n pula mea site-ul sa meargă cum trebuie şi dupaia chemaţi hoardele de utilizatori nesătui dupa informaţie. ‘vă-n gură de nepregătiţi ce sunteţi. Am zis că poate aţi mai evoluat şi voi ca firma, da’ m-am înşelat. Hai sictir cu compania voastră cu tot.

L.E. Şi să mă fut în CAPTCHA-ul vostru bă!