Am doua, primite recent pe mail, de m-am crucit si cu picioarele.

First, un tip imi trimite mail, incercand sa-mi explice ca el e de la Raiffeisen, si sa dau click pe un link, sa confirm ceva. Lucrat frumos, o poza cu adresa site-ului (raiffeisen.ro), pe care a pus link catre un site al lui. Ia de vedeti:

raiffeisen scam1

raiffeisen scam1

Bun, pana aici nimic deosebit, shit happens daily. Sunt destui oameni (d-aia de o sa mosteneasca imparatia cerurilor, remember?) care se lasa pacaliti de asa ceva. Iar cei care nu pun botul la vrajeala, no problem… avem acum varianta scam 2.0 reloaded, mai rau, mai gandit si mai la sentiment. Ia priviti aici cu ce stil de Mircea Radu, bre, ne ataca scammerul nostru, cateva zile mai tarziu:

raiffeisen scam2

raiffeisen scam2

Ati inteles? Deci omul se da drept premature ejaculation man, sau scammer stopping man, un super erou virtual de se lupta aprig si inversunat cu baietii rai de vor sa ne goleasca de bani. Dar el in darzul sau avant pionieresc, a uitat ca n-are bani si acum cere sa-i donam cat ne lasa miocardul (dupa buna posibilitate), cativa parai, sa poate continua lupta virtuala cu el insusi scammerii.

Ca bonus, am sa va arat cum decurge o discutie civilizata intre un om relativ normal, nefericit al unei adrese de e-mail, si un spammer:

spam ca in romania

spam ca in romania